Nieuwetijdskinderen

Een nieuwetijdskind is heldervoelend, empathisch en telepathisch. Ze pikken gemakkelijk gevoelens op van anderen. De grens tussen de zintuiglijk waarneembare wereld en de ‘onzichtbare’ wereld van gevoelens, stemmingen en energieën is heel vloeiend voor hen. Ze nemen “de binnenkant” makkelijker waar en laten zich niet misleiden door uiterlijk gedrag dat niet strookt met wat er zich innerlijk afspeelt. Praktijk Natuurlijker Wijs kan kinderen én ouders wegwijs maken en leren hoe hier mee om te gaan.

adhd hsp2

Binnen mijn praktijk werk ik met nieuwetijdskinderen. Hierbij kijk ik naar een aantal zaken: Kosmische prikkels, externe prikkels en interne prikkels.

Kosmische prikkels zijn prikkels ontvangen door buitenzintuiglijke waarneming via de zesde chakra (derde oog) en de zevende chakra (kruinchakra). Over het algemeen zijn bij kinderen deze twee chakra’s zeker tot een leeftijd van ongeveer 8 jaar, zeer ontvankelijk voor het ontvangen van energie uit de kosmos. Deze ontvankelijkheid kan resulteren in het beleven van paranormale ervaringen in de vorm van helderzien, helderhoren, helderweten, heldervoelen of helderruiken.

Externe prikkels zijn alle prikkels die via de zintuigen uit de buitenwereld worden ontvangen. De prikkels komen binnen via beelden, geluiden, gevoelens, geuren, smaken en door het oppikken van emoties/stemmingen van anderen. Als kinderen externe prikkels niet ontladen, raken ze gemakkelijk overprikkeld. De prikkels blijven in hun energetisch lichaam oftewel in hun aura hangen.

Interne prikkels zijn prikkels op fysiek niveau. Denk aan voeding (voedsel, water, zuurstof), vitaminen en mineralen, medicijngebruik en de anticonceptiepil, vaccinaties en het post vaccinaal syndroom, infecties, neurotransmitters en hersenverbindingen en hormonen.

Het behandelplan bestaat o.a uit:

  • het lichaam bevrijden van afvalstoffen door uitscheidingsorganen fitter te maken
  • een individueel bepaald voedingsadvies: het vermijden van voedingsmiddelen die bij hen intolleranties veroorzaken, suiker, E nummers,
  • aspartaam, sorbitol en andere niet natuurlijke voedingsstoffen
  • het in balans brengen van de darmen via onder meer probiotica
  • het ontstoren van vaccinaties
  • het emotioneel meer in balans komen. Enerzijds door het voorschrijven van de groene linde remedies, anderzijds door het bewustwordingsproces dat binnen het gezin veranderingen bewerkstelligt vanwege de spiegel die het kind voorhoudt.

Bron: KEI methode van Karin Janssen