De kracht van Oerwater

Terug naar alle berichten De kracht van Oerwater

Zonder water is leven op aarde niet mogelijk. Gezond water is daarom van levensbelang. In Nederland is het drinkwater van hoge kwaliteit en bacteriologisch betrouwbaar. Toch is het niet altijd vitaal en is het soms vervuild door elektromagnetische belasting en andere verontreinigingen. Onderzoek heeft aangetoond dat er verschil is tussen behandeld (kraan)water en vitaal water uit een natuurlijke bron. Ook al heeft het dezelfde chemische samenstelling, vitaal drinkwater smaakt beter en geeft meer energie en groeikracht.

Oerwater
Oerwater is water zoals het ooit van nature was. Het is de blauwdruk van water. Het water dat wij dagelijks drinken en aan onze dieren en planten geven, is belast met informatie. De elementen in water worden ook beïnvloed door elektromagnetisme. De plus- en minpolen van de in het water aanwezig zijnde mineralen raken hierdoor uit balans, waardoor deze instabiel worden geladen. Kalkaanslag, bijvoorbeeld, heeft te maken met instabiel geladen calcium.

In balans met en door Oerwater
In gevitaliseerd water zijn de plus- en minpolen van de mineralen in balans. In combinatie met een goed voedingspatroon heeft vitaal water een positieve invloed op de gezondheid. De opname van voedingsstoffen, vitamines en mineralen wordt verbeterd en vitaal water gaat optimaal de verbindingen aan met afvalstoffen in ons lichaam, waardoor deze beter worden afgevoerd.

De kracht van Oerwater is opvallend te zien bij de groei van planten. Deze zijn, in tegenstelling tot de mens in sommige gevallen, niet voor de gek te houden. Bij gebruik van vitaal water is er, ten opzichte van niet gevitaliseerd water, een duidelijk zichtbaar positief verschil in de ontwikkeling van het wortelgestel.Oerwater is geen medicijn; het is de eerste stap naar het herstel van balans in het lichaam.

Wat is het principe van vitaliseren?
Het kraanwater gaat als het ware “ademen” door het 3 keer te verdichten en uit te laten zetten. Dit gebeurt middels een dubbele spiraalstroming door speciaal samengesteld keramiek. Hierdoor wordt water weer in zijn oorspronkelijke blauwdruk teruggebracht. Het kraanwater wordt ontdaan van alle overbodige informatie die het met zich meedraagt en wordt weer tot leven gebracht. Het water komt als vitaal water uit de kraan en heeft weer de levensenergie die het van nature had.

Thuis ook Oerwater uit de kraan?
Dat kan! Een vitaliser kan namelijk ook in jouw huis worden geplaatst. De vitaliser heeft geen onderhoud nodig. Met de vitaliser zorg je voor een gezonde basis en het herstel van de balans in jouw lichaam. Ervaar ook de kracht van Oerwater.
Bestel de vitaliser