Lichtkrans Healing

Lichtkrans Healing betekent dat er een soort kristallen krans om je heen wordt gelegd. De kristallen worden verbonden met een verbindingssteen zodat de behandelde persoon in een krans van licht ligt. Binnen dit energetische veld wordt de behandeling gegeven. 

Healing is niet meer dan energie en werkt door op zowel fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. De behandeling zal bestaan uit het opbouwen van een energetisch veld met kristallen, het doorgeven van helende energie met hand opleggingen, het uit balanceren van de chakra’s met een Biotensor en het werken met de heerlijke geurfrequenties van de Groene Linde. De Groene Linde heeft een speciale geurfrequentielijn ontwikkeld, de Healing Rays, waarmee Praktijk Natuurlijker Wijs werkt.

Er zijn twaalf kleuren: rood, oranje, geel, groen, blauw, violet, roze, wit, goud, zilver, kristallijn en de rainbow shower. Naast het werken met de geurfrequenties worden ook de remedies ingezet bij een healingsessie. Deze remedies zijn zowel te gebruiken bij het geven van een healing als los in te zetten als therapie. De Groene Linde heeft op 4 verschillende niveaus remedies ontwikkeld: op persoonlijk niveau, emotioneel niveau, spiritueel niveau en zielsniveau. Deze remedies zijn een zeer mooie aanvulling op de healing en ook om therapeutisch in te zetten. 

Prijs voor een healingsessie €50,-
Duur: 60 minuten