Electro Acupunctuur is een veilige methode om verstoringen in energie van je lichaam te meten.
Marloes Mijnen | Praktijk Natuurlijkerwijs

Artikelen

Hier lees je verschillende artikelen over gezondheid. Mis de nieuwste artikelen niet!

Blogs

Hier lees je verschillende blogs over gezondheid, voeding- en krijg je tips

- Marloes Mijnen | Praktijk Natuurlijkerwijs

Hier zie je Marloes Mijnen achter haar computer zitten om blogs te schrijven die je kunt lezen op deze pagina

Hier lees je over verschillende onderwerpen die met gezondheid te maken hebben. Ik wens je veel leesplezier. Wanneer je vragen of opmerkingen hebt verneem ik het graag.

Hieronder kun je een onderwerp of blogpost aanklikken dat je interessant lijkt en waar je graag meer over wilt weten. Veel leesplezier toegewenst!

blog image

De kracht van Oerwater

March 04, 20232 min read

“We bestaan voor 90% uit vocht. Is het dan niet logisch dat we er voldoende van moeten drinken om ons goed te voelen?”

- Marloes Mijnen

Introductie:

Zonder water is leven op aarde niet mogelijk. Gezond water is daarom van levensbelang. In Nederland is het drinkwater van hoge kwaliteit en bacteriologisch betrouwbaar. Toch is het niet altijd vitaal en is het soms vervuild door elektromagnetische belasting en andere verontreinigingen. Onderzoek heeft aangetoond dat er verschil is tussen behandeld (kraan)water en vitaal water uit een natuurlijke bron. Ook al heeft het dezelfde chemische samenstelling, vitaal drinkwater smaakt beter en geeft meer energie en groeikracht.

Oerwater
Oerwater is water zoals het ooit van nature was. Het is de blauwdruk van water. Het water dat wij dagelijks drinken en aan onze dieren en planten geven, is belast met informatie. De elementen in water worden ook beïnvloed door elektromagnetisme. De plus- en minpolen van de in het water aanwezig zijnde mineralen raken hierdoor uit balans, waardoor deze instabiel worden geladen. Kalkaanslag, bijvoorbeeld, heeft te maken met instabiel geladen calcium.

In balans met en door Oerwater
In gevitaliseerd water zijn de plus- en minpolen van de mineralen in balans. In combinatie met een goed voedingspatroon heeft vitaal water een positieve invloed op de gezondheid. De opname van voedingsstoffen, vitamines en mineralen wordt verbeterd en vitaal water gaat optimaal de verbindingen aan met afvalstoffen in ons lichaam, waardoor deze beter worden afgevoerd.

De kracht van Oerwater is opvallend te zien bij de groei van planten. Deze zijn, in tegenstelling tot de mens in sommige gevallen, niet voor de gek te houden. Bij gebruik van vitaal water is er, ten opzichte van niet gevitaliseerd water, een duidelijk zichtbaar positief verschil in de ontwikkeling van het wortelgestel.Oerwater is geen medicijn; het is de eerste stap naar het herstel van balans in het lichaam.

Wat is het principe van vitaliseren?
Het kraanwater gaat als het ware “ademen” door het 3 keer te verdichten en uit te laten zetten. Dit gebeurt middels een dubbele spiraalstroming door speciaal samengesteld keramiek. Hierdoor wordt water weer in zijn oorspronkelijke blauwdruk teruggebracht. Het kraanwater wordt ontdaan van alle overbodige informatie die het met zich meedraagt en wordt weer tot leven gebracht. Het water komt als vitaal water uit de kraan en heeft weer de levensenergie die het van nature had.

Thuis ook Oerwater uit de kraan?
Dat kan! Een vitaliser kan namelijk ook in jouw huis worden geplaatst. De vitaliser heeft geen onderhoud nodig. Met de vitaliser zorg je voor een gezonde basis en het herstel van de balans in jouw lichaam. Ervaar ook de kracht van Oerwater.

gezondheidorthomoleculairtipsvoedingacupunctuurjoureelectroacupunctuur joureeav
blog author image

Marloes Mijnen

Marloes Mijnen | Praktijknatuurlijkerwijs.com

Back to Blog

Ontdek de nieuwste inzichten en loop altijd voorop in jouw interessegebied!

Schrijf je nu in en ontvang als eerste mijn gloednieuwe artikelen, boordevol waardevolle informatie en praktische tips voor jouw optimale gezondheid!

Contactgegevens:

Therapeut: Marloes Mijnen

Contactgegevens:

Therapeut: Marloes Mijnen

Telefoon- nr: 06- 578 80 175

Registratie gegevens:

KVK: 59157879

BTW: NL001455875b55

Bank: NL67ABNA0246436972

Registratie gegevens:

KVK: 59157879

BTW: NL001455875b55

Bank: NL67ABNA0246436972

PRESTATIE CODE: Overige natuurgeneeskunde 24005

PRESTATIE CODE: Orthomoleculaire therapie 24000

PRESTATIE CODES:

Overige natuurgeneeskunde 24005
Orthomoleculaire therapie 24000

CAT vergoedbaar logo. Klik op de afbeelding om naar de website te gaan en te kijken wat er vergoed word.
Hier zie je het GAT geschillen alternatieve therapeut logo. Klik op de afbeelding om naar de website te gaan van GAT geschillen.

2023, Alle rechten voorbehouden - Praktijknatuurlijkerwijs.com ©

Made by Afspraakmakend ~