Werkwijze

Ik neem de tijd om goed naar jouw verhaal te luisteren, met je mee te denken en zorgvuldig een oplossing voor je te zoeken. In mijn ogen zijn gezondheidsklachten niet onverklaarbaar. Er is altijd een reden voor. En die wil ik met jou onderzoeken. Mijn persoonsgebonden aanpak zorgt ervoor dat geen behandeling hetzelfde is. Ik kijk altijd naar wat het beste bij jou past.

conscons2

Eerste consult
Voor het eerste consult vraag ik je om een aantal dagen tot een week, een voedingsdagboek (PDF) bij te houden en deze mee te brengen naar het eerste consult. Verder kijk ik naar jouw bewegingspatroon, de mate van stress, dag- en nachtritme etc. Op basis van het analyseren van het voedingsdagboek en het doornemen van een vragenlijst breng ik alle informatie in kaart en stel een behandelplan op. Op basis van de ernst van jouw klachten kijken we welke behandeling het meest geschikt is voor jou.

Aan de slag
Samen gaan we dan aan de slag, waarbij ik jou handvaten geef om jouw gezondheid weer op te peppen. Ik geef jou met mijn behandelingen een stukje verantwoordelijkheid en zelfbewustwording terug. In de huidige maatschappij leunen we soms zo erg op de reguliere geneeskunde, dat we ons daaraan overgeven en een houding aannemen dat “als medicijnen niet helpen, niets helpt”. En in mijn ogen is dat niet juist. Zelfs onze eigen houding, gedachten en manier van leven kunnen ons ziek maken. En daar ben jij zelf verantwoordelijk voor. Het mooie is dat je dat ook zelf kunt veranderen en je eigen gezondheid kunt optimaliseren.

Samen jouw doel bereiken
Gelukkig hoef je niet alles zelf te doen: ik help je graag. Zowel volwassenen als kinderen zijn van harte welkom in mijn praktijk. Vol passie en doorzettingsvermogen neem ik de tijd voor je en motiveer ik je, zodat we samen jouw doel bereiken.

Praktijk Natuurlijker Wijs is aangesloten bij de beroepsvereniging CAT (Collectief alternatieve therapeuten, CM1251-20-03-18 lidmaatschapnummer) en BESDT (Bio-energetische system diagnose therapie). De consulten worden(deels) vergoed. De prestatiecodes waar je een vergoeding voor krijgt zijn:

  • Prestatiecode 24005 overige natuurgeneeskunde
  • Prestatiecode 24000  orthomoleculaire geneeskunde

Verder is Praktijk natuurlijker Wijs aangesloten bij het GAT. Het GAT is een door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport erkende onafhankelijke WWKGZ geschilleninstantie.